Home cinema

Ervaar de sensatie van een filmzaal in het comfort van uw woning met uw gezin.

Breng het grote scherm tot leven, zonder de omslachtige bediening van allerlei veel apparatuur. Kiest u voor een echte blockbuster of een arthouse klassieker? Geniet ervan in uw eigen aangename privé filmzaal.

 

Aankleding van de ruimte

Het ontwerp van een bioscoopruimte is een complexe oefening waarbij alle stappen van het bouwproces aan bod komen. Er moet worden nagedacht over de afmetingen van de ruimte om de perfecte ervaring te creëren, geluidsisolatie om uw huisgenoten te sparen van geluidsoverlast, akoestische behandelingen om de perfecte galmeigenschappen te verkrijgen, een afzonderlijk systeem voor de ventilatie, enz.

Onze geschoolde ontwerpers tekenen de bioscoopruimte die perfect past in uw nieuwe of bestaande woning.

Projectieschermen

Een eersteklas projectiescherm heeft een langere levensduur dan de projector en biedt de mogelijkheid om een hoogwaardige bioscoopervaring te creëren in uw thuisbioscoop.

We installeren projectieschermen die maximale akoestische transparantie bieden en er zo voor zullen zorgen dat u volledig wordt ondergedompeld in de hoge resolutie beelden van de film die u kijkt.

En voor de echte liefhebbers: we bespreken graag samen met u welke cinemascope 21:9 breedbeeldopties mogelijk zijn om de ultieme bioscoopervaring te creëren.

Projectors

Maak u klaar voor een overdonderende ervaring, want de beste projector geeft uw bioscoopruimte een instant boost. Wij introduceren 8K resolutie en speciale lenzen die elk beeld haarscherp tonen in de helderste kleuren.

Onze belofte? U zal gegarandeerd volledig worden ondergedompeld in elke film, ongeacht waar u zit.

Dolby Atmos Sound Design

Ervaar het drama en de grootsheid van de ultieme bioscoopervaring bij u thuis met Dolby Atmos.

Dit surround geluid-systeem gaat met ongeëvenaarde helderheid en 3D-geluid een flinke stap verder dan gewoon geluid. Klaar om plaats te nemen in het midden van de actie?

Bediening

Een privébioscoop vereist vaak een uitgebreide technische uitrusting. Beeldbronnen, projector, processors en versterkers… Alle apparatuur moet samenwerken.

Met behulp van een universele afstandsbediening controleert u uw volledige installatie met één druk op de knop.

Ervaar het gemak
van onze diensten

Ervaar de lokroep van de filmzaal in uw eigen comfortabele cocon.

Laten we samen kijken hoe we een echte bioscoopervaring kunnen creëren in uw nieuwe of bestaande woning.

    Almost
    settling?