High-end domotica voor luxe woningen

Verlichting

EXCLUSIEVE VERLICHTING VOOR ELKE STAP

Verlichting is zoveel meer dan aan/uit bediening met een schakelaar. Verlichting kan een uniek ontwerp echt tot leven brengen. Uw woning verdient indrukwekkende lichtbronnen van hoogwaardige kwaliteit die op een efficiënte manier kunnen worden aangestuurd. De voorstellen van onze lichtontwerpers creëren een aangename sfeer terwijl onze technici aan de meest complexe toestellen sleutelen om de beste resultaten te boeken.

Audio & Video

Hoogwaardige audio- en video-oplossingen die de zintuigen prikkelen en overal kunnen worden geïntegreerd. Het was nog nooit zo eenvoudig om een perfecte interactie te creëren tussen audio en video, waar u maar wilt. Easing zorgt voor een perfecte harmonie, met een onberispelijke geluidskwaliteit in alle kamers en voldoet aan uw hoogste eisen op het vlak van esthetiek. Groot, klein, onzichtbaar of overschilderbaar? Uw elegant geluids- en videosysteem bevat alle handige functies om uw leven aangenamer te maken.

Beveiliging

Iedere gezin leeft anders, maar de nood voor een allesomvattend veiligheidsconcept dat over je waakt wint duidelijk aan belang. Hoe integreer je de hoogste veiligheidsvereisten zonder dat je huis er uit ziet of aanvoelt als een bunker? Discreet maar altijd aan je zijde. Onze esthetische oplossingen voor alarm, camerabewaking, toegangscontrole of veiligheidsdeuren maken het mogelijk permanent de toestand van je gebouw te bewaken en met zachte hand de nodige veiligheidsroutines af te dwingen.  

Esthetiek

Wij delen uw passie voor esthetiek. Easing biedt niet alleen oplossingen die gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel voeren, maar gaat een stap verder. Samen zullen we tot een ideale combinatie komen die u de nodige technische functies biedt en ook voldoet aan uw esthetische behoeften. Zonder compromissen, zonder beperkingen.

Home cinema

Ervaar de sensatie van een filmzaal in het comfort van uw woning met uw gezin. Breng het grote scherm tot leven, zonder de omslachtige bediening van allerlei veel apparatuur. Kiest u voor een echte blockbuster of een arthouse klassieker? Geniet ervan in uw eigen aangename privé filmzaal.  

Klimaatoplossingen

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u steeds een oplossing bieden voor uw verwarming, airconditioning of ventilatie die is afgestemd op uw behoeften inzake luxueus wonen en het perfecte binnenklimaat. Bovendien beschikken we over een uitgebreide kennis op het vlak van meet- en regeltechniek, waardoor zelfs de meest geavanceerde HVAC-installatie zeer gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk wordt. Ons flexibele remote management biedt daarnaast de beste garanties op klimatologisch comfort in elk seizoen op elk moment.

Netwerk & wifi

Hoe groter de woning, hoe groter de kans dat de wifi dekking ontoereikend is. Performante en veilige wifi is uitgegroeid tot een echte basisbehoefte in elke hoek van uw woning of tuin. Wij zorgen voor een veilige en stabiele netwerkverbinding met onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden en talrijke opties zoals firewalls, cybersecurity en glasvezelnetwerken.

    Almost
    settling?

    Ervaar het gemak
    van onze diensten.

    Wij voorzien uw woning van onze luxe diensten, gaande van beveiliging tot entertainment. Benieuwd hoe onze oplossingen op maat ervoor zullen zorgen dat wij uw verwachtingen voor uw woning kunnen overtreffen?