Beveiliging

Iedere gezin leeft anders, maar de nood voor een allesomvattend veiligheidsconcept dat over je waakt wint duidelijk aan belang.

Hoe integreer je de hoogste veiligheidsvereisten zonder dat je huis er uit ziet of aanvoelt als een bunker? Discreet maar altijd aan je zijde.

Onze esthetische oplossingen voor alarm, camerabewaking, toegangscontrole of veiligheidsdeuren maken het mogelijk permanent de toestand van je gebouw te bewaken en met zachte hand de nodige veiligheidsroutines af te dwingen.

 

Geïntegreerd beveiligingsconcept

We beheersen de kunst van een gelaagd beveiligingssysteem dat is uitgerust met een reeks betrouwbare detectietechnologieën.

Het systeem waakt over iedereen in de vorm van een geïntegreerde en ergonomische beveiligingsoplossing met camera’s, toegangscontrole en een perimeterdetectie.

Gebruiksgemak is de beste garantie voor het correct gebruik van een systeem.

Onzichtbaar en toch onoverwinnelijk

Goede beveiliging betekent echter ook dat u niet continu wordt gestoord tijdens uw dagelijkse routines. Een goed beveiligingssysteem zou uw routines net makkelijker moeten maken. Wij weten precies welke technologische functies u nodig hebt om uw veiligheid te waarborgen.

Safe Room

Mechanische partitionering of een aparte schuilkamer in uw verfijnde, ruime en elegante woning zijn veiligheidsmatregelen die u het meeste gemoedsrust bieden. Isoleer jezelf en je dierbaren van dreigingen en behoud controle over iedere situatie.

We bieden een breed scala aan oplossingen om deze functies te combineren met de strengste esthetische eisen.

Esthetiek

Het is niet de bedoeling dat uw top-notch veiligheidsinfrastructuur u continu herinnert aan mogelijke dreigingen. Daarom vinden wij steeds de manier om high security te combineren met een discreet design en esthetische look.

Discreet, maar altijd aan uw zijde.

Ervaar het gemak
van onze diensten

Afgelegen en exclusieve woningen vereisen vaak de allerbeste beveiliging. Wij combineren complexe alarmsystemen met een mooi design.

Laten we samen kijken hoe we gemoedsrust kunnen brengen in uw woning.

    Almost
    settling?