Verlichting

EXCLUSIEVE VERLICHTING VOOR ELKE STAP

Verlichting is zoveel meer dan aan/uit bediening met een schakelaar. Verlichting kan een uniek ontwerp echt tot leven brengen.
Uw woning verdient indrukwekkende lichtbronnen van hoogwaardige kwaliteit die op een efficiënte manier kunnen worden aangestuurd.

De voorstellen van onze lichtontwerpers creëren een aangename sfeer terwijl onze technici aan de meest complexe toestellen sleutelen om de beste resultaten te boeken.

Lichtontwerp

Grootse verlichting is een combinatie van betoverende verlichtingsarmaturen, belichtingstypes en lichtsterktes om een unieke sfeer te creëren. Onze experts op het vlak van techniek en esthetiek zullen uw interieur en exterieur doen stralen.

Het traditionele lichtpunt in het midden van iedere ruimte aangevuld met een vloerlamp is volstrekt verleden tijd. Hedendaagse verlichting bestaat uit verschillende lagen voor een vleugje magie in iedere ruimte.

Sfeer creëren met onze indirecte fade-in fade-out verlichting of sprankelende lichtscènes: met ons breed scala verlichtingsopties geniet u steeds van een volledige oplossing om het perfecte decor te creëren.

FUNCTIONALITEIT & ESTHETIEK

Lichtbesturing & schakelaars

De traditionele lichtbesturing met verschillende verlichtingscircuits is vaak zeer complex. Easing verstrekt gebruiksvriendelijke one touch-bedieningssytemen om deze complexe situaties te vermijden. Automatiseren, controleren, dimmen… Het kan! Met slechts één druk op de knop of gebaar.

ATELIER LUXUS

Art & design verlichting

Kunst en design zullen geen monden doen openvallen als ze in de schaduw staan of overbelicht worden. Onze speciale oplossingen voor de verlichting van kunstwerken, zal uw collectie tot leven brengen, zoals de kunstenaar het heeft bedoeld.

LAAT KUNST U TOT TRANEN TOE BEROEREN

Tuinverlichting

Buitenverlichting wordt vaak over het hoofd gezien wanneer u uw prachtige tuin aanlegt. Creëer de juiste sfeer en achtergrond voor uw avonden met vrienden en buitenactiviteiten. En profiteer van de bijhorende veiligheidsvoordelen.

LUXE, OOK BUITENSHUIS

Ervaar het gemak
van onze diensten

Uw woning verdient uitzonderlijke verlichting om het architecturaal ontwerp tot leven te brengen. Benieuwd om te zien hoe dat werkt? Ontdek de unieke plannen en projecten van onze lichtontwerpers in onze showroom.
Neem geen genoegen met minder.

    Almost
    settling?