Audio & Video

Hoogwaardige audio- en video-oplossingen die de zintuigen prikkelen en overal kunnen worden geïntegreerd. Het was nog nooit zo eenvoudig om een perfecte interactie te creëren tussen audio en video, waar u maar wilt.

Easing zorgt voor een perfecte harmonie, met een onberispelijke geluidskwaliteit in alle kamers en voldoet aan uw hoogste eisen op het vlak van esthetiek. Groot, klein, onzichtbaar of overschilderbaar? Uw elegant geluids- en videosysteem bevat alle handige functies om uw leven aangenamer te maken.

Televisie

Uw guilty pleasure? Natuurlijk wilt u af en toe tv kijken, maar uw televisietoestel mag niet het focuspunt van de ruimte worden.

De sportwedstrijd bekijken vanuit uw tuin? Het nieuws kijken terwijl u sport in uw fitnessruimte? Of genieten van een romantische komedie in de slaapkamer? Wij zorgen ervoor dat u uw favoriete programma’s kan bekijken waar u maar wilt.
Uw televisietoestel wordt op een discrete manier geïntegreerd in uw interieur en u geniet van uw programma met één druk op de knop.

FUNCTIONALITEIT & ESTHETIEK

Onzichtbare speakers

We installeren een digitaal en gecentraliseerd audiosysteem om uw muziek te verspreiden naar elke ruimte van uw woning.

Easing blinkt uit in het vinden van esthetische oplossingen die superieure geluidskwaliteit bieden: de speakers worden ingebouwd in het plafond of de muur en afgewerkt met een onberispelijke verflaag.

Geluidslandschappen in de tuin

Om weersomstandigheden buiten te trotseren hebt een specifiek geluidssysteem voor buitenshuis nodig. Wij bieden u een betoverende luisterervaring in alle buitenruimtes, ongeacht hun grootte, zonder in te boeten op geluidskwaliteit en bereik.

Onze subwoofers en geluidssatellieten zullen uw terras transformeren van een rustige lounge tot een echte partyzone in een handomdraai.

Eén remote die alles bedient

Bedien uw verlichting, audio- en videosysteem, verwarming en meer op een eenvoudige manier met de elegante draagbare afstandsbediening.

Ervaar de het gemak
van onze oplossingen

Nog even en u ontdekt uw elegant geluids- en videosysteem met alle handige functies die uw leven aangenamer maken. Bezoek onze showroom.

    Almost
    settling?